Ideeën om het thuis gezellig te maken!

Een beetje gezelligheid hebben we allemaal nodig in deze rare tijd. Dus hop hop van die bank af en aan de slag! Je mag maar met een beperkt aantal mensen afspreken, maar dat kan ook gezellig zijn! Hieronder laten we een aantal ideeën zien welke jij kunt gebruiken.

Thuisbioscoop

Wat is er nou leuker dan thuis jouw eigen bioscoop te creëren? Gelukkig bestaan er opties zoals Netflix, Pathé thuis en Disney+, dus genoeg om uit te kiezen. Op onze site zijn veel horecabedrijven te vinden, waar je ook snacks kunt bestellen, zoals bittergarnituur of nacho’s. Dus kies een film, pak een zacht dekentje erbij en zoek iets lekkers uit op onze website AchterhoekBezorgt.nl.

Tapas at home

Op AchterhoekBezorgt.nl staan verschillende tapas restaurants. Bestel diverse tapas en ga onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijpraten met je gezinsleden of je beste vriend of vriendin. Dek de tafel mooi feestelijk en eet smakelijk!

Je eigen culinaire diner

Dek de eettafel maar mooi op en misschien is een rustig achtergrondmuziekje een leuke toevoeging. Het belangrijkste is dat er ook lekker eten moet zijn, gelukkig is er op Achterhoekbezorgt.nl genoeg te vinden. Zo kun je natuurlijk ook verschillende gerechten bestellen bij diverse restaurants. Dus voor ieder wat wils!

Guess the food

Hoe werkt het? Bestel bij een aantal horecabedrijven kleine hapjes. De bedoeling is dat je de hapjes geblindoekt voor dient en de andere persoon moet raden wat hij of zij eet. Je kunt dit geblindoekt doen maar natuurlijk ook op jouw eigen manier. Je kunt dit met een vriend of vriendin doen, maar natuurlijk ook met je eigen gezinsleden.

Bezorg jij ook?

Meld je gratis aan en wij voegen je bedrijf toe
Gratis jouw bedrijf aanmelden