Vaderdag

Zondag 21 juni is het Vaderdag. De dag om je vader eens flink in het zonnetje te zetten. Want ook jij hebt toch de tofste, de liefst en de fijnste vader van de hele wereld? 

Wat is er nu leuker dan op die dag jouw vader te verrassen met een leuk en origineel cadeau. Wat dacht je van een unieke wanddecoratie met daarin foto’s van zijn mooiste momenten met jullie, zijn hobby’s of vakanties erin verwerkt. 

Grappige cadeaus zijn altijd een goed idee als jij een vader met humor hebt. Je vindt ze binnen elk budget, en voor elke gelegenheid. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. 

Wij hebben de 5 beste gadgets voor je op een rijtje gezet:

 1. Bierpul laten graveren. Door de bierpul te laten graveren onstaat er een persoonlijk en uniek cadeau. Ideaal voor jouw vader.
 2. Massage apparaat. De massage apparaat zorgt voor een betere doorbloeding in de spieren, hierdoor zullen je spieren sneller herstellen en ontspannen.
 3. Een lekkere whiskey. Zelf geen verstand van whiskey? Jouw lokale slijterij helpt je verder. Ga bijvoorbeeld naar Wijnhandel Schoemaker in Ulft. Naast wijn hebben zij ook een assortiment met goede Whiskey’s waar ze je graag meer over vertellen. 
 4. Barbecue of grillpakket. Een barbecue of grillpakket is een leuke cadeau voor een stoere vader. 
 5. Parfum. Een parfum is misschien niet bijster origineel, maar wel een welkom geschenk. Iedereen heeft gebruikt en soms is het tijd voor een nieuw luchtje.

Je kunt ook samen iets leuks gaan doen met je vader. Wij geven 5 voorbeelden van activiteiten wat je kunt doen met vaderdag:

 1. Bowlen. Bowlen heeft iets unieks: het is niet de meest uitdagende activiteit, maar het kan altijd spannend worden en het is erg gezellig. 
 2. Ga vissen. Langs de waterkant is vaak genoeg ruimte om afstand te houden. Je hebt immers een beetje afstand nodig om je lijntje uit te gooien.
 3. Barbecueën. Mooi weer staat voor barbecue en dan kan papa meteen zijn grill vaardigheden laten zien aan de rest van de familie. Vooral leuk als je van tevoren een cadeau geeft dat hierbij aan sluit, bijvoorbeeld een barbecue of grillpakket.
 4. Samen klussen. Is de belangrijkste man in jullie leven een echte klusser? Misschien is het dan wel leuk om met het gezin een leuk klusje op te pakken. Bijvoorbeeld Kastje in elkaar zetten of de muur schilderen. 
 5. Een fietstocht. Fietsen is leuk en gezond. Ga deze Vaderdag fietsen met een leuke eindbestemming in het achterhoofd, door bijvoorbeeld te fietsen naar een nabijgelegen strand. 

Het is algemeen bekend dat de liefde van een man door de maag gaat. Je kunt zelf in de keuken gaan staan en je uiterste best doen. Wil je even quality time met je vader, dan laat je het koken over aan de professional en neem je vader mee uit eten. Wij hebben een lijstje gemaakt met restaurants waar je lekker kunt dineren. Vergeet niet te reserveren! 

 1. Restaurant de Zwaan
 2. Jaimy’s bistro en steakhouse
 3. Villa Ruimzicht
 4. Eetcafé de Gracht

AchterhoekBezorgt wenst jullie alvast een fijne Vaderdag toe!

Bezorg jij ook?

Meld je gratis aan en wij voegen je bedrijf toe
Gratis jouw bedrijf aanmelden