Gemeente Montferland

AchterhoekBezorgt bestaat uit 10 gemeenten. Wij gaan iedere week een aantal restaurants per gemeente voor jou op een rijtje zetten. Voor vandaag gemeente: Montferland.

De gemeente Montferland telt veel historische gebouwen, zoals de Rosmolen. Deze molen is gebouwd in 1546 en ziet eruit als een boerenschuur en heeft evenals de Torenmolen deel uitgemaakt van de bezittingen van de heren Van Bergh. Aan de zuidzijde van de gemeente ligt de landsgrens met Duitsland. De gemeente telt meer dan 36.000 inwoners. Wij tellen 17 geregistreerde horecabedrijven op AchterhoekBezorgt.nl die zijn gevestigd in de gemeente Montferland.

Wij hebben de populairste op een rijtje gezet:

  1. Smouzen
  2. De Gracht
  3. Cafetaria Litjes
  4. Resto De Bongerd
  5. Jan & Jan
  6. Resto de Horizon
  7. Lekkers van Kaatje
  8. Eetcafé Georgio

Uitgelicht: Restaurant De Eetkamer

De vaste kok van van het restaurant De Eetkamer is Remco Hendriksen. Hij is sinds 2011 actief bij dit restaurant. De Eetkamer is in korte tijd uitgegroeid tot een goed bezocht restaurant bij de gemeente Montferland. Je kunt hier terecht voor feesten, lunchen, dineren en borrelen in het restaurant of, met mooi weer, buiten in de eettuin. Er is een vaste lunch– en dinerkaart en daarnaast zijn er elke week enkele wisselende gerecht. Deze worden aan tafel gepresenteerd. 

Ben je benieuwd naar de restaurant uit jouw gemeente? Navigeer dan direct naar jou gemeente via: AchterhoekBezorgt.nl

Bezorg jij ook?

Meld je gratis aan en wij voegen je bedrijf toe
Gratis jouw bedrijf aanmelden