Gemeente Bronckhorst 

Welkom bij een nieuwe blog van AchterhoekBezorgt. Wij hopen dat je een goed pinksterweekend hebt gehad. Restaurants en cafés hebben de deuren weer geopend om gasten te ontvangen. 

AchterhoekBezorgt heeft 10 gemeenten. Iedere week zetten wij een aantal restaurants per gemeente voor jou op een rijtje. Vandaag de gemeente Bronckhorst.

Gemeente Bronckhorst staat bekend om haar prachtige kastelen. Wist je bijvoorbeeld dat het dorp Vorden maar liefst 8 kastelen telt. In de gemeente Bronckhorst wonen iets meer dan 36.000 mensen. Wij tellen in totaal 19 geregistreerde horecabedrijven op AchterhoekBezorgt.nl die zijn gevestigd in de gemeente Bronckhorst. 

Wij hebben de populairste restaurants op een rijtje gezet: 

  1. ‘t Olde schot
  2. Jaimy’s bistro en steakhouse
  3. Eetcafé de Tol
  4. De Sluis Restaurant
  5. De gouden Karper
  6. Het Wapen van Baak
  7. De Heeren van Wolfersveen
  8. Snackshop Zelhem
  9. Attraverso
  10. Eetcafés Jansen & Jansen

Uitgelicht: Van Bommel Beef

Van Bommel is een vleesveebedrijf dat in de landelijk omgeving van de Achterhoek gerund wordt door de familie Van Bommel. Dit bijzondere bedrijf is gespecialiseerd in het houden van uniek vleesvee en de productie van superieure rundvleeskroketten en- bitterballen van puur, eerlijk vlees. Het vlees is afkomstig van de Limousin runderen die de familie houdt op haar bedrijf. Het vlees van de Limousin rund staat bekend om zijn superieure kwaliteit. Het Limousin ras kenmerkt zich door zijn fijn vezelige en magere kwaliteitsvlees; bron van de exclusieve smaakbeleving. De streekproducten van Van Bommel Beef worden verkocht in landwinkels en horecagelegenheden in de gehele Achterhoek en daarbuiten.

Ben je benieuwd naar de restaurants uit jouw gemeente? Navigeer dan direct naar jouw gemeente via het menu. 

Bezorg jij ook?

Meld je gratis aan en wij voegen je bedrijf toe
Gratis jouw bedrijf aanmelden