Pinksteren

Zondag 31 mei is het eerste Pinksterdag. Een lang pinksterweekend is in zicht. Het wordt een zonnig weekend. Ondanks de coronamaatregelen is er genoeg wat je kunt doen. Wij geven je een paar tips om tijdens deze dagen heerlijk door te brengen. 

6 tips wat je kunt doen met Pinksteren

  1. Maak een wandeling in de natuur.
  2. Ga picknicken in een groot grasveld. In de Achterhoek moet het geen probleem zijn om een plekje te vinden.
  3. Ga lekker barbecueën met je gezin.
  4. Steek s’avonds de vuurkorf of terraskachel aan en geniet van een lange, bijna zomerse avond. Het roosteren van marshmallow boven het vuur maakt de avond compleet voor jong en oud.
  5. Terrasje pakken op 1 juni. Wees de eerste en sta stipt 12:00 voor het terras.
  6. Lunchpakket, borrelbox of diner bestellen via AchterhoekBezorgt.

Terrassen

De terrasliefhebbers staan al te popelen, want de terrassen mogen maandag 1 juni om stipt 12:00 weer open. Reserveer op tijd! Natuurlijk zijn er regels aan verbonden. De belangrijkste regels vind je hieronder:

  1. Houdt 1.50 meter afstand.
  2. Het personeel zal een controlegesprek voeren om te controleren of je geen corona gerelateerde klachten hebt. 
  3. Wil je na het terras nog binnen een hapje eten? Dan moet je vooraf reserveren.
  4. Moet je naar het toilet? Dan krijg je ook te maken met de regels die binnen gelden. Vaak zijn er looplijnen aangelegd om bezoekers in juiste banen te leiden.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn over de regels gelden op het terras waar jij gaat borrelen, vraag er gerust naar bij het personeel. Jij bent vast niet de enige die het een beetje spannend vindt.

Namens team AchterhoekBezorgt wensen wij iedereen een veilig en vrolijk pinksterweekend! Ook wensen wij alle horecaondernemers veel succes toe.

Bezorg jij ook?

Meld je gratis aan en wij voegen je bedrijf toe
Gratis jouw bedrijf aanmelden